Chateau Meiland-Nadège zit in een diep dal: 'kapot van verdriet'

Nadège is woest op de familie Meiland

Eind vorig jaar raakte Nadège Coffinet al haar baantjes kwijt en sindsdien zit de oud-huishoudster van Chateau Meiland zonder werk. Dat niet alleen: ze is "kapot van verdriet" en zegt amper geld te hebben om eten te kunnen kopen.

Het gaat ronduit slecht met Nadège als we lezen wat ze allemaal zegt in een interview met Privé. Haar situatie is schrijnend. "Met kerst had ik niet eens een boom staan. Ik kon ook niet aan vrienden vragen om met Kerstmis langs te komen, want ik heb amper geld om eten voor mezelf te kopen."

Financiële catastrofe

"De crisis is groot in Limoges", zegt de Française, die hoopt dat ze snel weer ergens aan de bak kan. De uitkering die ze krijgt is eigenlijk al niet genoeg. "Ik moet snel weer een baan zien te vinden, want met de 500 euro die ik nu krijg, kan ik niet rondkomen. Ik betaal alleen al 300 euro aan huur en dan heb ik nog mijn andere vaste lasten en levensonderhoud."

'Slechtste feestdagen uit mijn leven'

Nadège zit in zak en as. "Dit waren de slechtste feestdagen uit mijn leven. Mijn beste vriendin is namelijk ook opgenomen in het ziekenhuis. Ze heeft kanker. Ik ben kapot van verdriet. Soms weet ik het allemaal niet meer. Waarom moet mij dit allemaal overkomen?" Toch ziet de oud-realityster, die nu in de clinch ligt met De Meilandjes, licht aan het einde van de tunnel. "Ik blijf optimistisch, want ik moet door. Hopelijk komt er in het nieuwe jaar een baan waarbij ik gewoon acht uur per dag kan werken."