Martien Meiland gaat Undercover

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martien Meiland gaat Undercover

Chateau Meiland: Martien en Maxime undercover!

|
|

Laatste update:

Erica Meiland deed al een tijdje geheimzinnig over haar wandelafspraken met een aardige man. Martien en Maxime waren het helemaal zat en gingen ‘undercover’ om Erica’s date te zien! In Chateau Meiland ondervroeg Martien Erica enthousiast! “Moeten we die man niet een keer uitnodigen hier?” Maar dát gaat Erica allemaal een beetje te snel. “Nee, we moeten elkaar eerst een beetje leren kennen.”

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws:

Martien is het daar niet mee eens en bedenkt een stiekem ‘undercover-actie’. Samen met Maxime wil hij achter Erica aan rijden om haar date te spotten. “Dat is leuk! Dan zien we hem lopen!” Zodra Erica is vertrokken zetten Martien en Maxime de achtervolging in. Wat volgt is een klaagzang over de Nederlandse wegen. Natuurlijk is er ook veel commentaar op Erica’s ‘sportieve’ rijstijl. “Oh, wat rijdt ze hier hard!”

Ongeloofwaardige undercoveractie

Hoewel het stiekem duo speciaal zonnebrillen heeft opgezet, loopt de undercoveractie uiteindelijk toch in de soep. Erica had de honden meegenomen om te wandelen en die herkenden Martiens auto op 100 meter afstand!

Kijkers van Chateau Meiland lagen dubbel door de ‘James Bond-achtige' fratsen van Martien en Maxime, maar vonden de achtervolging een béétje ongeloofwaardig.

Erica Meiland heeft een nieuwe vriend!

Inmiddels weten we dat Erica Meiland écht een nieuwe vriend heeft. Het gaat om privédetective Sander van Betten, die Erica heeft ontmoet via het tv-wereldje. De afgelopen weken zette hij op Instagram al een paar hints over de relatie online, want… dat… is wat privédetectives doen, toch? Maxime heeft Sander in elk geval al voorzichtig goedgekeurd.

Nu Erica aan de man is - en dochter Maxime ook - wordt het misschien tijd voor Martien om het liefdespad te betreden. Hij heeft al aangegeven dat hij best mee wil doen aan... Married at First Sight!

Je ziet Chateau Meiland elke maandag en donderdag op SBS6, vanaf 20:30 uur.

Lees verder