Maxime Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Maxime Meiland

Wat vindt Maxime Meiland van haar nieuwe 'stiefvader'?

|
|

Laatste update:

Vanavond krijgen Chateau Meiland-kijkers Erica's nieuwe liefde waarschijnlijk voor het eerst te zien, maar jongste dochter Maxime heeft privédetective Sander van Betten - een bekende van Peter R. de Vries - inmiddels al ontmoet. Enne.. is 'ie goedgekeurd?

Erica en Sander 'hebben het erg leuk' samen, al zo'n halfjaar, maar toch zal het voor haar nog wel effe spannend zijn geweest. Sander moet natuurlijk wel door de Meiland-keuring heen komen. Wat Martien precies vindt van de nieuwe bae van zijn vrouw - de twee zijn officieel nog steeds getrouwd - weten we niet. De zwangere Maxime gaf wel alvast een tipje van de sluier.

Maxime over Sander

Wat goééééd. Sander kan opgelucht ademhalen. 'Max' ziet nog geen beren op de weg. "We hebben Sander al ontmoet en hij is superleuk!", vertelt ze tegen RTL Boulevard. "Voor zover ik heb kunnen zien is hij heel lief voor mama en dat vind ik heel belangrijk."

Martien en Maxime gaan Erica bespieden

Martien en Maxime ontpoppen zich in de aflevering van vanavond ook zelf tot een soort amateuristische privédetectives. Ze rijden Erica stiekem achterna wanneer ze op wandeldate gaat met Sander. Aan zij Insta-posts te zien heeft Sander er zelf ook wel zin in, al die Meiland-gekkigheid. 

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws:

Lees verder