Martien Meiland heeft het niet op Frank en Rogier; waarom weet niemand!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martien Meiland heeft het niet op Frank en Rogier; waarom weet niemand!

Wat een gezeik weer: Martien Meiland gehackt!

|
|

Laatste update:

Dit weekend verschenen er ineens vreemde foto’s op het Instagram-profiel van Martien Meiland. Sommige mensen dachten dat Meiland foto’s van een nieuwe vlam aan het posten was, maar al snel werd duidelijk dat er iets anders aan de hand is.

Shownieuws vroeg op de première van de nieuwe Sinterklaas-film Trammelant in Spanje wat er precies aan de hand was, maar de kasteelheer wilde er niet veel over zeggen. Zijn vrouw kon er iets meer over vertellen.

Wat een gezeik weer: Martien Meiland gehackt!

Volgens Erica lijkt Martiens telefoon gehackt. Shownieuws onderzocht het Instagram-account van Martien Meiland en volgens hen is het profiel als een jekko volgers aan het verwijderen. Fotograaf William Rutten nam het Insta-account van Meiland vandaag even onder de loep, en volgens hem is iemand al de hele tijd handmatig volgers van de kasteelheer aan het deleten.

Tooske Ragas stelde de enige juiste vraag: “Waarom doe je zoiets?” Daar had eigenlijk niemand een echt antwoord op. Rutten: “Ja, sommige mensen vinden dat leuk om bekende accounts te hacken.”

Hopelijk heeft Martien zijn telefoon binnenkort weer onder controle! Normaal gesproken krijgen we geen genoeg van zijn enige updates. Het zou ook kunnen dat we er in een volgend seizoen van Chateau Meiland ooit achter komen. Met de nieuwe verhuizingen van Martien, Erica, Maxime en Leroy móét er bijna wel een nieuwe reeks volgen, toch? Voor trouwe volgers van Martien is het handig om even te checken of je het account nog kunt volgen. Als dat níet zo is, dan is het in elk geval (waarschijnlijk) niets persoonlijks.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Je ziet Chateau Meiland elke maandag en donderdag op SBS6, vanaf 20:30 uur.

Lees verder