Martien Meiland in Chateau Meiland 2021

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martien Meiland in Chateau Meiland 2021

Martien Meiland baalt van opdringerige fans: ‘Wat is dit?’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Martien Meiland moet nog altijd wennen aan zijn status van Bekende Nederlander. Dat blijkt wel uit het nieuwste voorproefje van Chateau Meiland.

Morgen gaat het nieuwe seizoen van Chateau Meiland van start. Om alvast in de stemming te komen, deelde SBS een korte preview op Instagram. Daarin is te zien hoe Martien Meiland bij thuiskomst schijnbaar wordt opgewacht door een trouwe kijker. De excentrieke realityster is hier echter niet van gediend. “Er staat alweer een fan”, constateert Martien geïrriteerd. “Dat moet ik niet. Wat is dit? Ik wil mijn huis in.”

Noordwijk

Martien Meiland is niet de enige die wel eens baalt van zijn bekendheid. In Noordwijk, de nieuwe woonplaats van de realityfamilie, overweegt de gemeente zelfs al om maatregelen te nemen om de massale toestroom van Meiland-fans in goede banen te leiden. De komst van de Meilandjes heeft in het Zuid-Hollandse dorp dan ook tot veel beroering geleid. En met het nieuwe seizoen van Chateau Meiland in zicht zal de belangstelling voor de realitysterren voorlopig niet afnemen.

Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is vanaf morgen om 20.30 uur te zien op SBS6. Lees hier alles wat je moet weten over Chateau Meiland: Seizoen 6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder