Martien, Maxime en Erica Meiland in Chateau Meiland 2021

Veronica Superguide logo
Martien, Maxime en Erica Meiland in Chateau Meiland 2021

Dit is wanneer het nieuwe seizoen van Chateau Meiland begint

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Goed nieuws voor de fans van Chateau Meiland: de prettig gestoorde realitysterren keren deze zomer nog terug op televisie.

In mei kondigde SBS aan dat er een nieuw seizoen van Chateau Meiland in de maak was. Vandaag maakte de zender de releasedatum van de nieuwe reeks bekend. De realityserie gaat vanaf 30 augustus weer van start. Het vrolijke nieuws werd onthuld in een korte video die op Instagram verscheen. En zoals we van de Meilandjes gewend zijn, gaat dat er allemaal weer niet al te professioneel aan toe…

Bruiloft Maxime en Leroy?

De fans van de realityhit hebben in ieder  geval genoeg om naar uit te kijken. Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland zal vooral in het teken staan van de spraakmakende verhuizing naar Noordwijk. En met een beetje geluk kunnen we ons ook al verheugen op de bruiloft van Maxime Meiland en cameraman Leroy. Ook de recente carrièreswitch van Martien Meiland mag eigenlijk niet ontbreken.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Populair

Genoeg verhaallijnen dus om een nieuw seizoen van Chateau Meiland omheen te bouwen. Het is nog onduidelijk of Martien en co. één of twee keer per week te zien zullen zij bij SBS. Maar gezien de populariteit van de realitysterren, ligt het voor de hand dat Chateau Meiland twee avonden per week wordt uitgezonden. Des te meer Meiland, des te meer vreugd!

Win het weekend van je dromen!

Lees verder