Martien Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martien Meiland

Martien Meiland gaat voor carrièreswitch!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Meid, wat goed! Martien Meiland gaat voor een onverwacht carrière-uitstapje. Het kijkcijferkanon van SBS6 liet eerder al doorschemeren dat 'ie gaat acteren en nu weten we ook in welke film.

Shownieuws pakte de primeur. Verslaggever Thom Goderie ging op setbezoek bij De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje. Martien maakt daarin zijn acteerdebuut en zijn personage zal je niet verrassen.

Martien goes Hollywood

Martien, die eerder deze maand met pijn in het hart afscheid nam van Hengelo en naar Noordwijk verhuisde, speelt niet Sinterklaas. Die rol is weggelegd voor Dr. Love Robert ten Brink. Nee, de oud-kasteelheer speelt... een kasteelheer! Martien is vooral benieuwd of kleindochter Claire haar opa gaat herkennen als ze later dit jaar nietsvermoedend in de bios zit.

Waar gaat de film over?

De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje van Lucio Messercola heeft in Robert ten Brink zijn nieuwe goedheiligman gevonden. Messercola maakte eerder al Sinterklaas-films met legend Bram van der Vlugt, maar na diens dood eind 2020, moest er een nieuwe sint gevonden worden. In Trammelant in Spanje pakken de bad guys het een keer slimmer aan: ze willen de Sint in Spanje al stoppen, nog voor 'ie naar Nederland kan komen. 

De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje is vanaf 6 oktober te zien in de bios.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder