Erica en Martien Meiland

Veronica Superguide logo
Erica en Martien Meiland

Afscheid Hengelo viel Martien Meiland zwaar

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Na een hoop gezeik - om in Meiland-termen te blijven - met de gemeente Bronckhorst, verlieten SBS6-realitysterren Martien, Erica en Maxime véél eerder dan verwacht hun Hengelose woonboerderij. Het afscheid van hun nieuwe vrienden in Hengelo hakte er toch wel in bij Martien.

Dat vertelt hij in de nieuwe editie van weekblad Story. De ex-kasteelheer en Erica zitten nu in hometown Noordwijk, waar ze nog wel even moesten wennen aan hun nieuwe villa. Ze woonden niet heel lang in Henglo, maar konden in die korte tijd wel goed connecten met de buurtbewoners. Het afscheid van die nieuwe vrienden viel Martien zwaar.

'Kort, maar krachtig gewoond'

"We hebben er kort, maar krachtig gewoond", aldus Martien over hun tijd in Hengelo. "Maar in die tien maanden hebben we leuke vriendschappen gesloten. Daar hebben we te snel afscheid van moeten nemen."

Tranen gevallen

Martien en Erica zwaaiden op een speciale manier af! "We hebben met een solexrace en een barbecue afscheid genomen van onze vrienden." En nee: dat ging niet zonder de nodige waterlanders. "Er zijn veel tranen gevallen."

Uit het oog, maar niet uit het Meiland-hart

De Hengelose vrienden blijven wel een rol spelen in Martiens leven. Uit het oog is bij hem zeker niet uit het hart. "We blijven contact houden. Onze vrienden uit Hengelo komen sowieso op mijn verjaardag, eind augustus, als ik zestig word." Ook de nieuwe bewoners van hun veelbesproken woonboerderij mogen komen. "Daar hebben we zo leuk contact mee. Zij zijn enig. Ze wilden de boerderij vorig jaar al kopen, maar toen waren wij ze net voor."

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder