erica martien meiland verhuizing noordwijk

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
erica martien meiland verhuizing noordwijk

Erica en Martien Meiland over verhuizing: ‘Geen goed gevoel over’

|
|

Laatste update:

Erica en Martien Meiland zeggen Hengelo vandaag vaarwel. Ze keren terug naar thuishonk Noordwijk, maar lijken daar helemaal niet zoveel zin in te hebben: 'We hadden er geen goed gevoel over.'

'Niet echt zin in het huis'

Shownieuws was vandaag getuige van de verhuizing van Erica en Martien Meiland. Het stel keert terug naar Noordwijk, waar de familie oorspronkelijk vandaan komt. Toch hadden Erica en Martien helemaal niet zoveel zin om hun villa te betrekken. “We hadden tot gisteren niet echt zin in het huis zelf”, zegt Martien. “We hadden er geen goed gevoel over.” Dat heeft volgens de Chateau Meiland-ster te maken met het feit dat het huis nog helemaal leeg was.

Maar misschien speelt het feit dat de Meilandjes niet zo leuk uit Hengelo vertrokken echter ook wel mee… Story-journalist Guido den Aantrekker stelt dat de familie het in ieder geval jammer blijft vinden dat ze niet meer tijd hebben gekregen om Hengelo en de omgeving te ontdekken.

Verhuisdag voor de Meilandjes

Zoals gezegd was het vandaag echter verhuisdag! Inmiddels staan al Erica en Martien hun eigen spulletjes dus in de villa. “Nu ga je het helemaal van jezelf maken”, aldus Martien. Volgens Erica hoeft er verder echter weinig aan de woning gedaan te worden: “Het is zo mooi af.” En dat betekent dat het stel hopelijk toch lekker kan gaan genieten. Aan het nieuwe huis van dochter Maxim en haar vriend Leroy hoeft immers ook niets meer te gebeuren!

Chateau Meiland is effe niet op tv. Gelukkig zijn dochters Maxime en Montana wel wekelijks te zien op SBS6 met hun eigen klusprogramma Petit Chateau, elke donderdag om 20.30 uur te zien.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder