Martien en Erica Meiland in Chateau Meiland 2021

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martien en Erica Meiland in Chateau Meiland 2021

Noordwijk overspoeld door Meiland-fans

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Martien Meiland en zijn familie hebben onlangs een miljoenenvilla gekocht in Noordwijk. En dat is niet bepaald onopgemerkt gebleven in het Zuid-Hollandse kustplaatsje.

‘Heel bizar’

In een video van Shownieuws vertelt Montana Meiland dat de komst van de familie heel wat teweeg heeft gebracht in Noordwijk. “Het is heel bizar. Ik heb nu al mensen in de winkel die zeggen: ‘Waar wonen je ouders? Dan gaan we straks nog even langsrijden’”, vertelt Montana. “Nou ja, ik zeg natuurlijk niks.” Volgens één dorpsbewoner komen er om de tien minuten wel mensen langs die het nieuwe optrekje van Martien en zijn familie met eigen ogen willen zien.

Noordwijk overspoeld door Meiland-fans

Toestroom

De massale toeloop van Chateau Meiland-fans is ook de gemeenteraad van Noordwijk niet ontgaan. Volgens Montana zijn er zelfs al gesprekken geweest met de familie Meiland om te voorkomen dat de toestroom van dagjesmensen uit de hand loopt. “Zij zeiden ook ‘laat een hek plaatsen’. Wij zeiden ‘dat kun je beter aan het begin van de straat plaatsen’. Maar ja, dat mag natuurlijk niet.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify.

Maxime en Montana

Gelukkig ziet Montana Meiland ook wel genoeg voordelen in de verhuizing van de familie Meiland naar Noordwijk. Zo hoeft zij niet meer ver te reizen om Martien Meiland en de rest van haar familie te bezoeken. “Dichter bij elkaar is toch gezelliger”, concludeert Montana dan ook. Bijkomend voordeel is dat de zussen kunnen carpoolen: Montana en Maxime Meiland presenteren vanaf volgende maand namelijk hun nieuwe SBS-programma Petit Chateau.

Lees verder