Maxime en Montana Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Maxime en Montana Meiland

TV-duo: wat gaan Maxime en Montana Meiland doen?

|
|

Laatste update:

Dat Meiland-zusjes Montana en Maxime samen een programma gingen maken, wisten we al heel lang, maar nu maakt SBS6 ook bekend wát de dames allemaal gaan betekenen voor hoogzwangere vrouwen en hun babykamers.

De Meiland-meiden gaan in Petit Chateau - zo heet de SBS6-show - chateauwaardige babykamers in elkaar flansen voor jonge gezinnen die door omstandigheden niet in staat zijn om die kamers op tijd in orde te krijgen. Nou, wat goed!

Maxime en Montana gaan er tegenaan

Hun motto? Niets is te gek, alles kan en droom vooral groot. "Maxime en Montana doen dit compleet op hun eigen manier: met veel creativiteit, een flinke dosis overmoed en lef, en de juiste contacten helpen zij de gezinnen aan een prachtig Petit Chateau", aldus SBS6.

TV-duo: wat gaan Maxime en Montana Meiland doen?
Foto: Wessel de Groot

Wat voor kamers mogen we verwachten?

De zussen blijven Meilandjes; die gooien er een scheut wijn in en pakken gewoon door! "Als extra verrassing pakken de zussen ook de kinderkamer(s) van broertjes en zusjes aan met de ‘Meiland touch’ en creëren heuse themakamers waar de trotse kinderen tot voor kort alleen maar van droomden. Een stoere autokamer met een echte auto aan de muur, een voetbalkamer volledig in het gras of een boomhutparadijs."

Extra lading

De show zal voor Maxime waarschijnlijk wel een extra lading hebben gekregen. Zo maakte ze onlangs bekend dat ze zelf ook een baby'tje verwacht, met haar vriend Leroy. Met deze show kan ze alvast de nodige inspiratie opdoen voor haar nieuwe babykamer in dat toffe nieuwe huis dat ze op de kop tikte

Petit Chateau is vanaf 6 mei elke donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6 en KIJK.nl.

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws:

Lees verder