Nieuwe Meiland-buren woest: 'Wat bezielt deze mensen?!'

Martien en Erica Meiland in Chateau Meiland 2021

Reality-supersterren Martien Meiland en Erica Renkema zullen over een tijdje in hun nieuwe Noordwijkse paleisje gaan wonen. Voor enkele toekomstige buren van de Meilandjes is het 'gezeik' al begonnen: ze krijgen te maken met een soort plaag in de vorm van glurende fans!

Dochter Montana Meiland liet zich eerder al uit over de gigantische drukte in Noordwijk en nu komen enkele nieuwe buren van de fam aan het woord. Een verslaggever van Story ging verhaal halen bij hen. "Het is een komen en gaan van mensen die het nieuwe huis van Martien en Erica willen bekijken”, vertelt een zwaar geïrriteerde buurman aan het weekblad.

Boze buren

"Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. En dan te bedenken dat Martien en Erica hier nog niet eens wonen!", gaat de boze man verder. Ironisch genoeg komen er tijdens het interview met de man wéér opdringerige fans tevoorschijn. "Dit is gewoon huisvredebreuk!", schreeuwt de buurman naar hen. "Het is volstrekt belachelijk wat u doet. U gaat toch niet bij mensen op de oprit staan om een foto van hun woning te maken? GA WEG!"

Ongeloof

Bij een buurvrouw leeft ook veel ongeloof. Ze snapt eigenlijk niet waarom deze mensen zo ver gaan. "Ik word er gek van”, zegt ze. "Ze komen hier allemaal foto’s en filmpjes van een woning maken die ze in de uitzending van Chateau Meiland en op de website kunnen bekijken. Wat bezielt deze mensen?!"

Wel welkom

De buurman in kwestie is helemaal niet pissig op Martien of Erica. Hij legt de schuld van deze toeristen-overload niet bij hen neer en kijkt uit naar de komst van de fam. "Ze hebben een hoge gun factor, ook hier in Noordwijk. We zullen ze hier gastvrij ontvangen." Nou, wat goéééd om mee af te sluiten!

Chateau Meiland is komende donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.