Erica en Martien Meiland

Veronica Superguide logo
Erica en Martien Meiland

Hello, Goodbye: De Meilandjes gaan opnieuw verhuizen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De dozen zijn mogelijk pas net weer uitgepakt, maar nu al pakken Martien en Erica Meiland ze weer in. De twee gaan namelijk weer verhuizen, zo meldt de Telegraaf vandaag. 

Hun Noordwijkse villa van zo'n 2,7 miljoen euro zou namelijk op één front tekortkomen: het gebrek aan privacy!

Verhuisplannen in aantocht

Martien Meiland onthulde dit op het feestje ter ere van zijn 60ste verjaardag aan zijn vrienden, collega's en buren. "Jullie weten als geen ander dat ik in de hoofdstraat amper kan lopen. Ik ga vaak veertig keer op de foto. (...) Ik ben blij met al onze fans." Maar aan al die populariteit zit ook een keerzijde, en daar willen Martien en Erica wat aan doen. "Lieve mensen, welkom op het eerste feest dat we hier geven en dat meteen ook het laatste zal zijn. We gaan weer verhuizen! Ja, alweer."

Tijd voor een giga oprijlaan

Dit keer blijven Martien en Erica in de buurt.. "Dit huis is gewoon te druk, elke dag staan de mensen voor de deur en zelfs van het hek trekken sommigen zich niets aan", zou hij hebben gezegd. "We blijven wel in Noordwijk. We hebben een huis gezien dat je van de weg niet kan zien, dus mét een oprijlaan, en dit gaat dus weer in de verkoop."

Heb je wel interesse in deze villa van de Meilandjes? Haal dan je bankrekening maar leeg. Volgens de Telegraaf vragen de SBS-sterren er nu 2.995.000 euro voor. Kat-ching! 

Dubbele verhuispret

Toeval of niet: Martien en Erica lijken niet de enige Meilandjes met verhuisplannen. Deze week onthulden we al dat de zwangere Maxime Meiland samen met Leroy en dochtertje Claire ook van plan is haar boeltje te pakken. Zij zou een villa van een dikke 1,5 miljoen euro hebben gekocht. En natuurlijk krijgt ze waar voor haar geld: de villa telt 5 slaapkamers en - niet geheel onbelangrijk - een ingebouwde bar. Dat wordt dus dubbel zoveel verhuispret in Chateau Meiland.

Je ziet Chateau Meiland elke maandag en donderdag op SBS6, vanaf 20:30 uur.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder