• Kopen Zonder Kijken
  • Brandende Vraag

Dít deed Kopen Zonder Kijken-stylist Roos vóór haar tv-debuut

Roos Reedijk

We kunnen ons geen Kopen Zonder Kijken-avontuur meer voorstellen zonder interieurstylist Roos. Want wat moeten we nu zonder perfecte make-overs en blije kopers aan het einde van iedere aflevering? Maar wat deed Roos Reedijk eigenlijk voordat ze aan de slag ging bij Kopen Zonder Kijken?

Dat Roos altijd al een oog voor styling had, is niet zo verrassend. Als kind wilde ze liever nieuw behang of gordijnen in plaats van poppen voor haar verjaardag. ''Ik wilde vroeger altijd interieurarchitect worden, maar mijn vader zei dat ik dat beter niet kon doen'', zo vertelde Roos onlangs in een interview met Veronica Superguide

Modebranche

Dus Roos liet interieurstyling voor wat het was en koos ervoor om iets geheel anders te gaan studeren. Na haar studie Communicatie en Management, besloot Roos te gaan werken in de modebranche. 17 jaar heeft ze saleswerk gedaan in deze branche, maar haar liefde voor interieur werd alleen maar groter. 

RR Interior

Toen vond Roos het wel mooi geweest en ging ze nu écht voor de droom die ze op jonge leeftijd al had. Een extra opleiding gevolgd en haar reis als stylist kon dan echt gaan beginnen: ze zette haar eigen bedrijf op. Bij RR Interior neemt Roos opdrachten aan voor interieurstyling; van huizen tot aan filmsets. Niets is te gek voor de styliste en ze noemt haarzelf terecht een ervaren specialist!

Tv-debuut

Roos had eigenlijk geen ambitie om voor de televisie te gaan werken. Gelukkig heeft ze die keuze tóch gemaakt toen aannemer Bob Sikkes haar probeerde te overtuigen. En ze heeft al veel te maken gekregen met de lange wensenlijstjes van de kopers in het programma. Gelukkig kan de styliste wel tegen een stootje, want ze heeft ook al bakken kritiek over haar heen gekregen

We kunnen weer volop genieten van alle creativiteit van Roos in Kopen Zonder Kijken en dat hoeven we voorlopig nog niet te missen. Het programma krijgt namelijk nog twee seizoenen erbij!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.