Kopen Zonder Kijken krijgt nog zeker twee nieuwe seizoenen

Kopen Zonder Kijken

Kopen Zonder Kijken is al vijf seizoenen een begrip op tv en daar komt de komende tijd gelukkig nog geen verandering in. Aannemer Bob Sikkes en styliste Roos Reedijk kondigen namelijk aan dat er nog twee seizoenen aankomen!

Overlaten aan expert

In de RTL Boulevard Reality Podcast vertelt Bob over de toekomst van Kopen Zonder Kijken: “Het kopen van een huis is iets bizar moeilijks. Waarom zou je dat niet aan een expert overlaten? Het is toch heel fijn als andere mensen je daarbij helpen?”

Bob kan nog wel even door

“Ik denk dat je het zo nog tien seizoenen kan maken, en of het nog tien seizoenen leuk blijft om naar te kijken…” Op de vraag of hij al die seizoenen nog zou willen maken, antwoordt Bob: “Ik ga nog wel even door. Ik ben bijna 57, dus ik kan nog wel tien jaar werken”.

Ook blind een huis gekocht!

In de podcast doet Roos ook een boekje open over het budget van de kandidaten, want dat budget kan op magische wijze alsmaar hoger en hoger. Daarnaast geven Bob en Roos aan dat zij zelf ook een huis hebben gekocht zonder te kijken!

Nieuw klusprogramma met Bob

Bob werkt ook aan een klusprogramma met De Verraders-presentator Tijl Beckand: De Moeite Waard?! Dit programma moet ‘als het goed is’ vanaf september te zien zijn. Het vijfde seizoen van Kopen Zonder Kijken is momenteel in volle gang. Dit zijn de 5 beste momenten van het programma.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via Spotify, Apple Podcasts en andere populaire podcast-apps.