• De Verraders

De Verraders komt naar Videoland met Halloween-special

Tijl Beckand in De Verraders

De spannende ontknoping van De Verraders zit nog vers in het geheugen en er wordt nu al geweldig nieuws gedropt. We hoeven het namelijk niet lang zonder het programma te doen: De Verraders keer dit jaar nog terug met een Halloween-special!

Spannend, spannender, spannendst

De standaardeditie van De Verraders heeft al een lekker duister randje, maar de Halloween-special belooft alleen maar spannender te worden. Maak je op voor nog meer leugens en bedrog!

Wie o wie

Dit wordt de tweede keer dat er een extra seizoen enkel op Videoland te zien is. De presentatie van de tv-versie van De Verraders ligt normaal gesproken in handen van Tijl Beckand, maar bij de Videoland-versie van het programma nam Art Rooijakkers het stokje over. Het is nog maar de vraag wie de Halloween-editie presenteert. Tijl, Art of misschien wel een hele andere presentator?

Nog geen datum bekend

Het is ook nog niet duidelijk wanneer de Halloween-special te zien is. Halloween valt ieder jaar op 31 oktober, dus we verwachten rond die tijd weer voor de buis gekluisterd te zitten. Het is daarnaast nog een raadsel welke kandidaten meedoen aan het nieuwe reeks voor Videoland.

 

Luister ook naar onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via Spotify, Apple Podcasts en andere populaire podcast-apps.