• RTL
  • Ophef
  • De Verraders
  • TV

Stefano Keizers fileert getrouwen in De Verraders: ‘Geen terechte winnaars’

stefano keizers de verraders finale

De grote finale van De Verraders bleef tot de laatste seconde spannend. Al was het alleen maar omdat verrader Stefano Keizers besloot om de getrouwen aan de ronde tafel compleet te fileren!

Spoilers voor de finale van De Verraders.

Toine van Peperstraten haakt af

Het was vanavond tijd voor de grote finale van De Verraders. Er stond de vier overgebleven kandidaten – we moesten afscheid nemen van de ‘vermoorde’ Frank Evenblij – nog één opdracht te wachten. Daarin moesten ze precies doen wat er gevraagd werd. Verrader Stefano Keizers, en getrouwen Steven Brunswijk en Dionne Slagter deden dat netjes. Alleen Toine van Peperstraten haakte af: hij besloot geen tatoeage van het logo van De Verraders te laten zetten.

'Jullie hebben niet die kwaliteiten'

Omdat drie van de vier deelnemers wel deden wat hen werd opgedragen, werd de zilverschat toch lekker gespekt. Dat moest de sfeer wel ten goede komen, toch? Nou nee, want Stefano besloot nu zelf een bommetje te droppen door de getrouwen aan de ronde tafel compleet te fileren! Ze moesten vooral geen goed gevoel aan de winst overhouden. Volgens Stefano hebben Steven, Dionne en Toine vooral mazzel gehad. Hij had liever drie anderen aan tafel gezien, bij voorkeur de drie verraders. “Ik denk niet dat jullie de terechte winnaars zijn van dit programma. Er zijn andere mensen geweest die het spel hebben gespeeld. Jullie zijn daarin van een afstand kandidaten geweest, die wat mij betreft niet die kwaliteiten hebben getoond van ofwel acteren ofwel mensen te doorzien.

Kijkers zijn verdeeld: is het weer een geweldige act of is Stefano een slechte verliezer?

Het mag geen wonder zijn: Stefano werd, net als zijn mede-verraders eerder, verbannen tijdens de ronde tafel. Er stonden dus drie getrouwen in de finale. Zij mochten vervolgens kiezen: zouden ze de zilverschat eerlijk verdelen? Gelukkig bleven Steven, Dionne en Toine elkaar tot de laatste seconde trouw en gingen ze alle drie een stuk rijker naar huis!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.