Wandavision

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Wandavision

‘Volgende Wandavision-episodes zijn een uur’

|
|

Laatste update:

Marvel-fans zijn betoverd én verward door de serie Wandavision. Door het fantasierijke verhaal, natuurlijk, maar óók door de korte episodes van een half uurtje! Regisseur Matt Shakman stelt fans gerust: de komende afleveringen worden een stuk langer.

Wandavision, waarin Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) en Vision (Paul Bettany) in een comedyserie lijken te leven, is één van de grootste verrassingen op Disney+. Veel fans van het Marvel Cinematic Universe zijn er nog niet helemaal over uit of de serie briljant is, of… gewoon een beetje raar.

Wat wel opviel was dat de eerste zes afleveringen nogal aan de korte kant waren! De meesten zijn een klein half uurtje, waardoor je het idee dat je langer naar de voor- en aftiteling zat te kijken dan naar de show! Het lijkt een verwijzing naar de korte sitcoms van vroeger, maar hoe veel tijd is er nog om te ontdekken wat Wanda uitspookt in het dorpje Westview?

We hebben een podcast met kijktips!

Wandavision wordt langer!

In een interview met Collider meldt regisseur Matt Shakman dat de totale speelduur van Wandavision ongeveer zes uur is. Dat betekent grofweg dat de laatste drie afleveringen nog zo’n drie uur aan de show toevoegen.

Hoe die drie uur verdeeld zijn is nog niet bekend: de zevende en achtste afleveringen kunnen nog steeds kort zijn, waarna het slot een mega-tv-film wordt. Worden het er twee van drie kwartier en een slot van anderhalf uur? Het kan allemaal, maar duidelijk is dat de laatste drie episodes samen net zo lang zijn als de zes die we al gezien hebben!

Elke vrijdag is er een nieuwe aflevering van Wandavision te zien op Disney+!

Lees verder