WandaVision Disney+ MCU serie

Veronica Superguide logo
WandaVision Disney+ MCU serie

De eerste reacties op WandaVision zijn binnen: ‘Een heel ander MCU’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Disney+ heeft komende vrijdag weer wat leuks voor je in petto! Je mag je dan namelijk verheugen op de eerste aflevering van WandaVision. Benieuwd? Wij ook! Daarom gingen we alvast voor je op zoek naar de eerste reacties op de Marvel-serie!

WandaVision is raar...

Na die verwarrende trailer hadden we al enige vermoedens: WandaVision wordt heel anders dan alles dat het MCU ons tot dusver gebracht heeft! En we lijken gelijk te krijgen. In de eerste reacties wordt de Disney+-serie raar, anders en grappig genoemd. We zetten een aantal reacties voor jullie op een rijtje:

Waar gaat de Marvel-serie over?

Zoals je hierboven ziet, zijn de eerste reacties op WandaVision enorm positief. Ja, de serie is anders dan anders, maar daardoor juist ook verfrissend! Mensen kunnen niet wachten om verder te kijken: de serie is grappig, ambitieus en mysterieus. De serie vertelt het verhaal van Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) en Vision (Paul Bettany), die je kent uit de Avengers-films. De serie begint als klassieke sitcom, maar dan met twee superhelden die aan hun gedroomde gezapige leventje beginnen. Al snel vermoeden ze echter dat alles niet is zoals het lijkt…

Jammer genoeg moeten we nog heeeeeel even wachten tot ook wij de eerste aflevering van WandaVision mogen kijken. Je vindt deze vanaf 15 januari op Disney+. Benieuwd wat je nu al op de streamingdienst kunt vinden? Dit zijn wat ons betreft de 10 beste series in het aanbod!

Lees verder