Cecilia Adorée en Ferry Doedens

Veronica Superguide logo
Cecilia Adorée en Ferry Doedens

Vertrekken Lucas en Tiffy samen uit GTST?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het zou zomaar kunnen dat we over niet al te lange tijd niet alleen afscheid moeten nemen van Ferry Doedens' personage Lucas Sanders, maar ook van zijn tegenspeelster Cecilia Adorée. De nieuwste verhaallijn in GTST lijkt daar namelijk op te hinten! 

De Videoland-kijkers stonden vandaag voor een enorme verrassing.

Tiffy vertrekt uit het Paleis

Tiffy (Cecilia Adorée) moest enkele weken geleden nog weinig weten van de  haar huisgenoot Daan (Dorian Bindels), maar daar is inmiddels verandering ingekomen. De dochter van Anton (Joep Sertons) is smoorverliefd en wil niets anders dan met hem een paar vormen, maar helaas is het voor de afgekickte politieagent slechts 'seks'. Tiffy kan dit niet los van elkaar zien en vertrekt daarom samen met haar zoontje Wolf uit het Paleis. Later voegt ook Lucas zich daarbij.

Lange reis naar Cyprus

Het drietal wil eigenlijk op korte termijn op zoek naar een andere woning, maar 'vader' Anton brengt ze op een ander idee: waarom maken ze er geen verre reis van om even op adem te komen? De keuze valt al gauw op Cyprus en dat lijkt het begin van het einde...

We hebben een podcast met kijktips!

Vertrek van Cecilia

Aangezien Lucas Sanders sowieso uit Meerdijk moet vertrekken (door het ontslag van Ferry), ziet het er nu naar uit dat Tiffy met hem meegaat. En dat er dus na een paar jaar al een einde komt aan het soapavontuur van Cecilia Adorée! Deze actrice dook voor het eerst in de rol van Tiffy in de spin-off Nieuwe Tijden, maar is sinds eind 2018 lid van de vaste cast. Binnenkort moet uitwijzen of het daadwerkelijk het definitieve einde is aangebroken voor de actrice. Je weet het immers nooit: wie weet maakt ze over een paar maanden of jaar wel weer een comeback! GTST zal immers GTST niet zijn als er geen bijzondere wending te maken is.

GTST zie je iedere maandag t/m donderdag om 20.00 uur via RTL4. Vooruitkijken kan via Videoland.

Lees verder