Nieuwe Tijden krijgt een tweede seizoen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nieuwe Tijden krijgt een tweede seizoen

Nieuwe Tijden krijgt een tweede seizoen

|
|

Laatste update:

Nieuwe Tijden, de spin-off serie van Neerlands populairste soap Goede Tijden, Slechte Tijden, krijgt een tweede seizoen.

Lucas Sanders

Voordat Ferry ’Lucas’ Doedens op 14 december terugkeert naar Meerdijk, komt zijn moeder Janine eerst nog een kijkje nemen in zijn studentenhuis in Utrecht. Het gaat namelijk niet goed met Lucas en ze maakt zich zorgen. Dat er inderdaad iets mis is, voelt Janine goed aan. Maar wil hij zijn geheim al met de rest van Meerdijk delen?

Videoland

Kijkers van Nieuwe Tijden weten natuurlijk allang wat dit geheim inhoudt. Heb jij de afleveringen van de serie tot nu toe gemist en zou je ze alsnog willen zien? Dat kan! Op Videoland kun je alle afleveringen die al uit zijn gewoon terugkijken. Elke week wordt er een nieuwe aflevering toegevoegd en vanaf vrijdag 9 december worden dat er zelfs twee per week.

Nieuwe Tijden

En er komt dus een nieuw seizoen van Nieuwe Tijden. Deze aankondiging komt ruim voordat het eerste seizoen is afgelopen. In totaal worden er 75 nieuwe afleveringen gemaakt, die in 2017 te zien zijn. Wie van de cast aanblijft en wie de serie gaat verlaten, dat blijft nog even geheim. Er staat namelijk nog heel veel op stapel voordat seizoen 1 eindigt.
Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Wat vind jij van Superguide.nl? Vul onze enquête in!

Lees verder