TVOH: Déze zanger vervangt Lil’ Kleine!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
TVOH: Déze zanger vervangt Lil’ Kleine!

TVOH: Déze zanger vervangt Lil’ Kleine!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Rapper Lil’ Kleine stapte dit jaar op als coach bij The Voice of Holland, maar wie de jonge coach zou vervangen bleef lange tijd een mysterie. RTL maakt nu bekend wie er op de stoel van Jorik Scholten plaatsneemt in het nieuwe seizoen TVOH.

Naast Ali B, Anouk en Waylon staat er dit jaar een draaistoel klaar voor… Jan Smit! RTL vroeg de Volendamse zanger omdat hij natuurlijk succes heeft op muziekgebied én omdat het levenslied een ondergeschoven kindje is in het programma.

Lil’ Kleine was ongetwijfeld aangetrokken om jongeren naar The Voice of Holland te lokken, maar al met al was zijn optreden nogal een deceptie. Aan zijn commentaar op deelnemers was vaak geen touw vast te knopen; hij maakte ruzie met Anouk én deelde om onduidelijke redenen tienen uit.

We verwachten van Jan Smit heftige confrontaties met Ali B: die twee hebben sinds het quizprogramma De Zwakste Schakel nog een appeltje met elkaar te schillen.

Voor Jan Smit is het zijn eerste nieuwe klus na de presentatie van het Eurovisie Songfestival, na de zware burnout die hij had.

Stoelendans bij The Voice of Holland

Naast deze verandering in The Voice of Holland nemen er in The Voice Kids en The Voice Senior ook een paar nieuwe coaches plaats. Marco Borsato en Anouk stappen uit TVK en worden vervangen door Ilse DeLange en rapper Snelle. Borsato verdwijnt ook bij TVS, waar Gerard Joling zijn stoeltje inneemt.

Lees verder