Gerard Joling

Veronica Superguide logo
Gerard Joling

Gerard Joling teleurgesteld: ‘RTL is not amused, kan ik zeggen’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

RTL zou eigenlijk pas vandaag, één dag nadat Nederlanders lekker konden speculeren, bekendmaken wie de vierde The Voice Senior-coach is. Jurylid Angela Groothuizen gooide het grote nieuws per ongeluk eerder online en de man waar het allemaal om ging, Gerard Joling, vindt dat best jammer.

RTL liet gisteren beelden circuleren van bekende albumcovers met daarop de drie Voice Senior-coaches Frans Bauer, Ilse DeLange en Angela Groothuizen. Bij de vierde coach zagen we alleen een vaag silhouet. Het was eigenlijk de bedoeling dat fans een dag lang konden raden, maar dat plan mislukte. 

'Minder blowen'

"Ik heb een contract bij RTL en zij hebben gezegd: ‘Morgen wordt het bekendgemaakt, je houdt gewoon je mond.’ Het schijnt dat Angela Groothuizen het op haar Instagram heeft gezet en dat heeft Shownieuws overgenomen. Ja, dan is het gewoon klaar", aldus een teleurgestelde Gerard op Radio Veronica. Hij kan het niet laten en komt met een sneer. "RTL is not amused, kan ik zeggen. Misschien moet Angela een beetje minder blowen, dan gaat het misschien de goede kant op."

Doodzonde

Volgens Luuk Ikink lag er een heel marketingplan klaar rondom de grote onthulling, gaf hij gisteren aan in RTL Boulevard. "Er was een advertentie gepland in het AD waarin het bekend zou worden gemaakt." Door Angela's enthousiasme kan dat plan de prullenbak in. "Het is natuurlijk doodzonde", reageert 'Geer'. "Want het had een heel spel geweest. Ik denk dat RTL het graag had gehad als aanjager."

Het nieuwe seizoen van The Voice Senior komt vanaf 28 augustus op RTL 4!

Lees verder