Angela Groothuizen, contract RTL

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Angela Groothuizen, contract RTL

Oeps... Angela Groothuizen onthult nieuwe coach van The Voice Senior

|
|

Laatste update:

Foutje, bedankt… Angela Groothuizen heeft iets te vroeg onthuld wie de vierde coach van The Voice Senior wordt. Op een (inmiddels verwijderde) foto zien we duidelijk het gezicht van: Gerard Joling!

De vierde coach van The Voice Senior

De vierde coach van The Voice Senior is uitgelekt. Angela Groothuizen heeft per ongeluk onthuld dat het om niemand minder dan Gerard Joling gaat! Ze deed dat middels een foto op Instagram. Daarop zijn de vier juryleden van het nieuwe seizoen duidelijk te herkennen, namelijk: Frans Bauer, Angela Groothuizen, Ilse Delange en… Gerard Joling. Angela gaf (de inmiddels verwijderde) foto het volgende bijschrift mee: ”Binnenkort zijn we er weer met The Voice Senior, met onze eigen Gerard Joling op de vierde stoel.”

Gerard Joling vervangt Marco Borsato

RTL heeft inmiddels (via RTL Boulevard) bevestigd dat Gerard inderdaad aantreedt als vierde jurylid van The Voice Senior. En Geer heeft er zin in: "Fantastisch om te zien dat oudere mensen nog steeds de kracht hebben om te gaan zingen. (...) Je gunt het de mensen ook zo, omdat het ongelofelijk dapper is dat je het op die leeftijd nog doet."

Wij zijn blij dat RTL een ervaren vervanger voor Marco Borsato heeft gevonden. Geer weet wat ie doet: de zanger nam eerder ook al eens plaats in de jurystoel. Toen moest hij die echter nog wel delen met Gordon. Daarnaast kon Gerard waarschijnlijk ook wel een opsteker gebruiken nu die Bachelor-achtige datingshow even in de ijskast is geparkeerd...

Lees verder