Gerard Joling, Op1, negatief

Veronica Superguide logo
Gerard Joling, Op1, negatief

Gerard Joling slaat Bachelor-achtige datingshow niet af

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Oké, oké, Gerard Joling geeft eerlijk toe dat hij inderdaad een klein beetje voor zijn beurt sprak: er waren toch echt nog geen concrete plannen voor die Bachelor-achtige datingshow waar we je laatst over vertelden. Dat betekent echter niet dat die show er nooit gaat komen!

“Het was er eigenlijk een beetje uitgeschoten”

Ik zei vorige week dat ik bezig ben met een Bachelor-achtig programma. Dat heeft de pers gehaald maar het is nog niet zeker. Het was er eigenlijk een beetje uitgeschoten”, aldus Gerard Joling (via Shownieuws). De zanger heeft dus wel degelijk over een eigen datingshow gesproken met RTL. Ook betekent dat feit dat het nu nog niet zeker is niet dat we het idee maar helemaal uit ons hoofd moeten zetten:  “Ik sta er open voor. Als het maar mooi en met veel humor is gemaakt en integere televisie is. Dat moet er allemaal inzitten. Maar er moet ook tijd voor zijn, een land worden geregeld en mensen. Ik wacht eerst even af.”

Gerard Joling dit najaar terug op tv

Een Bachelor-achtige datingshow met Gerard… Het klinkt ons nog steeds als muziek in de oren. Tot die tijd weet de zanger zich op liefdesgebied echter ook uitstekend zelf redden! Daarnaast hoeven we het gelukkig sowieso niet helemaal zonder de zanger te stellen. Geer is dit najaar bijvoorbeeld te zien in The Masked Singer en Joling en de Buitenlanders. “Als mensen mij dan weer een half jaar elke week op tv zien is het wel weer genoeg. We moeten geen overkill hebben,” aldus Gerard.

Lees verder