Gerard Joling in Jinek

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gerard Joling in Jinek

Gerard Joling doet pikante seksonthulling bij Jinek

|
|

Laatste update:

We hebben de onthullende Patty Brard-biografie nog maar net uit of er staat al weer een nieuwe showbizzklapper op stapel: Gerard Joling komt óók met zijn biografie. 'Geer' gaf gisteren bij Jinek alvast een 18+ voorproefje!

Eva legt zoals we weten graag politici op de pijnbank. Die journalistieke scherpte gaat gelukkig niet opeens de deur uit wanneer ze een showbizzinterview doet. En dus... kwam Gerard Joling - die traditiegetrouw als 'toetje' in haar seizoensafsluitingen zit - gisteren ook even aan de beurt. Eva vroeg dóór: wát kunnen we verwachten van Gerards biografie? Nou, een aantal seksonthullingen! 

Politicus

Zo gaat Gerard in geur en kleur uit de doeken doen met welke mannen hij allemaal de liefde bedreef. "Een aantal BN'ers", teaset hij alvast. "En is het iemand waarvan we het misschien niet verwachten?", vraagt Eva. Gerard: "ja, een politicus". En voordat de Tweede Kamer massaal op heksenjacht gaat: Gerard heeft dit al besproken met de politicus in kwestie, die weet dus wat er komen gaat. En oh ja: het wordt helemaal geen schandaalboek hoor!

Gerard en Gordon

Met zijn biografie stapt 'Geer' in de voetsporen van andere showbizzcollega's met een eigen biografie, waaronder ook zijn oude tv-maatje Gordon. De liefde tussen die twee is momenteel weer even ver te zoeken nadat 'Goor' de jarige Gerard eerder deze week trakteerde op een aantal valse sneren. En uiteraard kon de (keiharde) reactie van Gerard niet achterblijven...

Jinek gemist? De voorlopig laatste aflevering - Beau neemt het stokje weer over - kun je hier terugkijken!

Lees verder