Gerard Joling en Gordon

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gerard Joling en Gordon

Pijnlijk! Gordon doet harde uitspraken over jarige Gerard Joling

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Gerard Joling mag dan wel jarig zijn, Gordon heeft er echter niet zo veel moeite mee om zijn voormalig collega de keiharde waarheid te vertellen! In de Nieuwe Revu doet Goor een boekje open over Geer, in wie hij ontzettend teleurgesteld is geweest.

Gordon is ontzettend teleurgesteld in Gerard

In het artikel (via Shownieuws) wordt de verjaardag van Gerard Joling gevierd door een aantal bekenden van de zanger naar hun mening te vragen. Onder hen bijvoorbeeld Carlo Boszhard en Jeroen van der Boom, die beiden dol op Geer zijn! En eigenlijk hadden we wel verwacht dat iedereen een beetje aardig voor de kersverse 60-jarige zou zijn… Maar zo niet Gordon: “Gerard en ik hebben een haat-liefdeverhouding. Op dit moment hebben we geen enkele verhouding en dat wil ik graag zo houden. Ik ben de afgelopen twee jaar ontzettend teleurgesteld in hem geweest.”

Geer ging door zonder Goor...

Met bovenstaande uitspraak doelt Gordon onder meer op het feit dat Gerard achter zijn rug om ging onderhandelen bij RTL: “Dan ben je gewoon een rat.” Ook het feit dat Gerard zijn rehab in twijfel trok, zit Gordon nog steeds niet lekker:  “Doordat hij mijn opname in een afkickkliniek omschreef als een publiciteitsstunt, heeft hij mij geraakt en gekwetst. (…) Bovendien: als er één iemand een drankprobleem heeft, is híj het wel.”

"Die man laat zich zo leiden door geld"

Gordon hoopt sowieso dat Gerard het eens wat rustiger aan gaat doen: “Die man laat zich zo leiden door geld, succes, faam, roem en al die optredens, dat ik denk: mán, waar haal je de energie nog vandaan met je 30 miljoen op je rekening? (…) Hou een keer je smoel. Ga genieten van je leven. Ga niet op het strand van Curaçao liggen met een rode vlag omhoog, zo van: hier ligt Gerard Joling.” Gelukkig sluit Gordon toch nog een beetje positief af: “Ik heb altijd vreselijk met hem gelachen en ik mis hem ook nog. Af en toe. Gewoon voor de gezelligheid kun je hem er prima bij hebben, want in de kern is het best een goede gast.”

Gerard Joling reageert op uitspraken Gordon

Ouchie… Hopelijk heeft Gerard desalniettemin een gezellige verjaardag, zonder al te veel financiële zorgen! Hij laat via RTL Boulevard weten dat hij in ieder geval wel wat anders te doen had dan de negatieve berichten van Goor lezen. Hij wil echter toch even op de kwestie reageren: "Het maakt me niks uit. Hij mag zeggen wat hij wil. Nee, laat gaan."

Lees verder