Gerard Joling, Op1, negatief

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gerard Joling, Op1, negatief

Ouch… Gerard Joling loopt tonnen mis door coronacrisis

|
|

Laatste update:

Gerard Joling wordt naar eigen zeggen hard getroffen door de coronacrisis. De zanger loopt vanwege alle geannuleerde optredens flink wat geld mis… Volgens Geer gaat het zelfs om “tonnetjes”!

Gerard Joling moet optredens annuleren

Gerard Joling was vanochtend te horen in de 538 Ochtendshow met Frank Dane op Radio 538. Uiteraard ging het al snel over de uitbraak van het coronacrisis. De zanger geeft in het gesprek aan dat hij vanwege alle geannuleerde optredens zo’n 350.000 euro misloopt.

Misgelopen inkomsten zijn niet het ergste...

Toch vindt Joling het mislopen van inkomsten niet eens het ergste aan deze coronacrisis: “Het gaat mij er gewoon om dat je uit je hele doen bent. Ik heb de eerste tien dagen gewoon echt moeten acclimatiseren. Ik dacht: Ik hoef niks, ik hoef niks. Er is altijd wel wat, of interviews of tv. Ik ben natuurlijk bezig met verschillende televisieprogramma’s, dat ligt stil. En dan je optredens, leuke festivals, goede partijen.”

Donderdag: de virtuele Superguide pubquiz!

Wat kan Geer doen met zijn vrije tijd?

Gerard hoopte er vanochtend nog op dat zijn concerten op 5 en 6 juni in de Ziggo Dome wel gewoon door konden gaan, maar waarschijnlijk worden alle evenementen tot 1 september afgeblazen... Daarom zijn wij zo vrij om wat nieuwe suggesties te geven! Misschien kan Geer wat van zijn vrije tijd opvullen door een (online) playbackshow te beginnen. Of wat te denken van een datingrubriek? Eventueel gezellig samen met oude makker Gordon, natuurlijk!

Lees verder