Gerard Joling in Koffietijd

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gerard Joling in Koffietijd

Hilarisch: Koffietijd-optreden Gerard Joling loopt in de soep

|
|

Laatste update:

Gerard Joling mocht vanochtend als 'mystery guest' opdraven in Koffietijd op RTL 4. Hartstikke gezellig natuurlijk! Zijn optreden ging alleen niet zo vlot, maar gelukkig kon 'Geer' er wel hysterisch om lachen.

Gerard, laatst nog in het nieuws nadat een verwarde vrouw zijn woning binnendrong, zette de studio van Koffietijd nogal op zijn kop. Wat er precies misging tijdens zijn optreden? Iets met een playback-band die een beetje stuk liep, zo lijkt het. De beelden zijn in ieder geval geniaal.

Oeps, foutje

Het zit zo: Gerard kwam aan het einde van de speciale Koffietijd-Valentijnsdag-uitzending een moppie zingen. En iedereen weet: zet Gerard in een tv-studio en je krijgt een mooie tijd! Nou, dat lukt vanochtend ook, alleen verliep de performance van 'Er hangt liefde in de lucht' niet geheel volgens plan.

Playback-band

De band waar Gerard op zat te playbacken klonk de eerste minuten nog soepel. Hierna hoorden we opeens een stel fikse haperingen. Alsof iemand zo een plaat onder de platenspeler vandaan rukt tijdens een nummer - dat geluid. Auw! Make it stop! Gerard probeert het - professioneel als 'ie is - nog een beetje komisch op te vangen door te doen alsof hij moet hoesten. Wat een pro.

Excuses

Gerard, maar ook presentatrices Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en studiogasten waaronder Sergio en Victor uit First Dates hielden het niet meer. De hele studio gierde het uit. Maar wat gebeurde er? "Ik moet het even uitleggen", begint Gerard. "Er is zoveel geknipt in deze tape! Ik kreeg er helemaal kriebelhoest van!"

Lees verder