Gerard Joling bij het Muziekfeest van het Jaar in het ZiggoDome

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gerard Joling bij het Muziekfeest van het Jaar in het ZiggoDome

‘Indringster Gerard Joling had psychische problemen’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Er is inmiddels wat meer bekend over de vrouw die afgelopen zondag door middel van een 'babbeltruc' de woning van Gerard Joling binnendrong. "Deze vrouw heeft psychische problemen, zo laat de politie weten." 

Dit vertelde misdaadverslaggever John van den Heuvel gisteren in RTL Boulevard. De woorden 'indringer' en 'babbeltruc' kunnen we nu waarschijnlijk vergeten: de vrouw verkeerde in verwarde toestand toen ze ogenschijnlijk uit het niets het huis van Gerard betrad. 

Professionele hulp

Deze vrouw was volgens John 'erg verward' en gelukkig krijgt ze momenteel de professionele hulp die ze nodig heeft. "En Gerard wenst haar dan ook veel beterschap." Naar verluidt wilde de vrouw bij Gerard 'logeren' en pakte ze vanuit Tilburg de taxi richting het huis van de zanger.

'Indringer'

Gerard kreeg vanzelfsprekend de schrik van zijn leven toen het afgelopen weekend allemaal gebeurde. "De vrouw liep naar binnen met een vage babbeltruc. Ze deed heel familiair met Gerard. Hij dacht eerst dat het misschien iemand uit de buurt was," zo beschreef John het eerder. "Gerard wist niet wat hem overkwam en raakte een beetje in paniek. Hij heeft toen de vrouw in zijn woonkamer stond de buurman gebeld. Die is direct met twee zoons richting de woning gekomen." Je kunt de beelden hieronder bekijken:

Lees verder