Gerard Joling en Gordon

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gerard Joling en Gordon

Gerard Joling heeft ondanks sneren geen ruzie met Gordon

|
|

Laatste update:

Eerder deelde Gerard Joling een flinke sneer uit aan Gordon door vraagtekens te zetten bij zijn afkicktraject. Uiteraard gaf Gordon toen ook een tik terug. Maar hoe zit het nu eigenlijk tussen 'Geer en Goor'?

Het hysterische tv-duo maakte jarenlang hilarische en vanwege de 'eenzame ouderen'-insteek ook waardevolle tv, maar nu is het al een tijdje stil. Ook weet je bij die twee nu nooit zeker of ze vrienden of vijanden zijn - zeker niet na zulke valse sneren over en weer. In een recent YouTube-filmpje gaf Gerard eindelijk aan wat er nu toch speelt tussen de diva's.

Ruzie of niet?

Gerard helpt alle geruchten de wereld uit. "Wij hebben geen ruzie", stelt hij ons gerust. "We hebben elkaar alleen al een jaar niet meer gesproken." Je kunt Geers volledige Q&A-sessie hieronder bekijken!

Gescheiden

Het helpt ook allemaal niet mee dat de twee 'gescheiden' zijn, en dan hebben we het natuurlijk over hun tv-huwelijk. "De reden daarvan is dat Gordon bij SBS6 werkt en ik bij RTL4. Soms loopt dat gewoon zo. We zijn allebei druk." Een Geer & Goor-comeback hoeven we absoluut niet te verwachten. Beide heren zijn druk op hun eigen zenders. Gerard laatst nog met All Together Now en eerder met The Masked Singer, bijvoorbeeld, en Gordon maakte recent nog furore met het hartverwarmende programma 100 Jaar Jong op SBS6.

Lees verder