Gerard Joling en Gordon, oftewel Geer en Goor, werken niet meer samen maar blijven elkaar kwellen!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gerard Joling en Gordon, oftewel Geer en Goor, werken niet meer samen maar blijven elkaar kwellen!

Gerard Joling gelooft niets van Gordons afkickverhaal

|
|

Laatste update:

2020 begint knallend met een nieuwe showbizz-rel! Gordon oogstte dit jaar veel lof door openbaarheid te geven over zijn afkicktraject. Zijn vriend/vijand Gerard Joling is echter niet overtuigd van zijn pure intenties. Joling denkt dat Gordon dit alleen deed om sympathie te kweken!

In RTL Boulevard merkte Gerard Joling op dat Gordons recente afkickavontuur erg veel lijkt op een publiciteitsstunt. De zanger/presentator zou zijn ‘rehab’ in Zuid-Afrika gebruiken om sympathie te kweken, nadat zijn nieuwe shows op SBS6 het niet zo goed deden. ‘Ik denk: die gaat in een underdogpositie, zodat mensen denken ‘wat zielig’. Hoe kun je nou in een maand afkicken?’

Chantal Janzen meldde in hetzelfde programma dat ze wél gelooft in de goede bedoelingen van Gordon, en ze ‘hoopt dat hij vol blijft houden’. Volgens Janzen hoort ze daar goede verhalen over uit Gordons omgeving.

Geer en Goor vechten door

Gordon zelf blijft voorlopig onverstoorbaar bezig met zijn herstel. Op Instagram meldt hij dat Oud en Nieuw ging vieren met vrienden en familie, in een veilige omgeving zonder verleidingen. Gordon maakt er geen geheim van dat hij het nog steeds moeilijk heeft zonder drank en drugs. ‘Echt heel moeilijk om hier sober te blijven.’

De twijfels van Gerard Joling vormen het zoveelste hoofdstuk in zijn relatie met Gordon. De twee hadden samen enorm veel succes, maar konden eigenlijk niet mét of zonder elkaar. Ondanks de vele verbale uithalen sluiten de frenemy’s verdere samenwerking nooit helemaal uit.

Joling doet de laatste weken sowieso nogal opvallende uitspraken. Hij voorspelde het einde van de relatie tussen André Hazes en Monique Westenberg en noemde kickbokser Badr Hari een 'slecht acteur'. Binnenkort is hij weer te zien als jurylid in All Together Now.

Lees verder