Gerard Joling in Veronica Inside

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gerard Joling in Veronica Inside

Gerard Joling gelooft 'slechte acteur' Badr Hari niet

|
|

Laatste update:

Zanger en RTL 4-presentator Gerard Joling zat gisteren bij de heren van Veronica Inside en nam daar géén blad voor de mond toen het ging om de veelbesproken kickbokswedstrijd tussen Badr Hari en Rico Verhoeven. Hij noemt de geblesseerde vechter onder meer een 'slechte acteur'.

Kijkers van Veronica waren na afloop vooral boos: op een reclameblok dat de huldiging verpestte. Gerard had daar geen last van, die zat lekker in het publiek. Wel zat 'ie zich enorm te ergeren aan de aftocht van Badr, zo vertelde hij gisteren in VI. Die droop geblesseerd af en huilde het uit van de pijn - iets waar veel grappen over gemaakt werden

Slechte acteur

Badr, die - for the record - wel degelijk is behandeld aan een enkelblessure, zorgt voor de nodige irritaties bij 'Geer'. "Ik vond het door Badr ontzettend slecht geacteerd, dat hij op de brancard weg ging. Huilen en janken, iedereen eromheen en uiteindelijk zit je in de nachtclub een uur later", zo foetert hij. "Ik vind dat dat niet kan."

Badr Hari

Daar hield de ergernis van Joling echter nog niet op. Die fans van Badr? Kan echt niet. "Ik vind het jammer dat als Rico opkomt heel Marrakech wat daar zit allemaal ‘boe’ roept.” René van der Gijp vindt die kritiek nogal vergezocht. "Dat zijn fans man van die Badr, dat is hun held!"

Overigens postte Badr gisteren een update op zijn Insta: hierin vertelt hij dat 'ie wel degelijk geblesseerd raakte.

Lees verder