Gordon gaat niet meer in op de kritiek van Gerard Joling: 'Hij wil alleen maar aandacht.'

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gordon gaat niet meer in op de kritiek van Gerard Joling: 'Hij wil alleen maar aandacht.'

Gordon reageert op ‘afkicksneer’ Gerard Joling

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Recent noemde Gerard Joling het afkicktraject van Gordon ‘een publiciteitsstunt’. In De Ochtendshow Met Giel hield Gordon de eer aan zichzelf: ‘Hij wil alleen maar aandacht.’

Giel Beelen interviewde Gordon over zijn nieuwe programma 100 Jaar Jong. Het afkicken van de presentator/zanger kwam ter sprake, én Beelen gooide Gordon een paar pittige uitspraken van Gerard Joling voor de voeten.

Oudejaarsavond ‘vierde’ Gordon naar eigen zeggen alleen: de zanger lag al om kwart voor elf in bed, om maar niet met feestvierende mensen en alcohol geconfronteerd te worden. Gordon was kort daarvoor nog in Zuid-Afrika; in verband met nieuwjaarsfeesten zag de presentator de bui al hangen, en vloog hij terug naar Nederland. De opnames van 100 Jaar Jong, waarin de bejaarde Lenie even wat drank inslaat, moeten ook niet makkelijk zijn geweest!

Geer en Goor vechten door

Beelen confronteerde Gordon met een paar gepeperde uitspraken die Gerard Joling onlangs deed. De oud-collega van Gordon vermoedt dat Gordons afkicktraject stiekem een publiciteitsstunt is om sympathieker over te komen.

‘Wat zielig. Ik ga daar niets over zeggen. Ik bedoel: het is Gerard Joling, that’s it.’ Beelen meldt dat hij ook erg jammer vindt: ‘Jullie waren altijd al lekker vals, maar op een leuke manier.’ Gordon: ‘Dit is niet meer leuk. Nou ja, hij moet het zelf weten. Ik ga daar geen uitlatingen meer over doen ook. Dat is alleen maar uitlokken en dat is wat hij héérlijk vindt. Niet meer doen.’

Gisteravond was de eerste aflevering te zien van Gordons nieuwe show 100 Jaar Jong. Hij volgt tien mensen die de 100 gepasseerd zijn, om hun verhalen vast te leggen én het geheim achter hun ouderdom te ontdekken.

De eerste aflevering trok bijna 600.000 kijkers op SBS6. Iets minder dan Gordon had gehoopt, maar toch behoorlijk respectabel! Kijkers waren ook zeer te spreken over Gordons aanpak.

Beeld: SBS/SetVexy

Lees verder