Gordon Heuckeroth

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gordon Heuckeroth

Gordon laat zich opnemen in afkickkliniek voor onbekende verslaving

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Het leek zo goed te gaan met Gordon Heuckeroth… We lieten je eerder vandaag zelfs nog zijn nieuwe liefje zien! Helaas is ons tweede bericht over de entertainer minder vrolijk. Gordon heeft namelijk via Facebook en Instagram laten weten dat hij zich laat opnemen in een afkickkliniek.

Gordon vrijwillig opgenomen in afkickkliniek

Gordon schrijft dat hij zich laat opnemen in een afkickkliniek omdat hij "bepaalde dingen in het leven doet die niet goed zijn", maar waar hij desondanks mee doorgaat om de "pijn" te verzachten". Hij noemt zijn opname een heftige maar juiste beslissing. Gordon besloot de pers voor te zijn en het nieuws zelf naar buiten te brengen, voordat er weer allemaal “idiote” verhalen zouden ontstaan.

Gordon wegens onbekende verslaving opgenomen

Het is niet bekend voor welke verslaving Gordon zich laat opnemen. We weten echter wel dat hij toegegeven heeft soms cocaïne te gebruiken. Ook liet hij recent nog (via Shownieuws) weten alcohol voorlopig te laten staan. De entertainer heeft in ieder geval goede hoop op een voorspoedig herstel! Hij geeft aan dat het een lange weg zal zijn, maar dat hij desalniettemin zeker weet zijn verslaving te kunnen overwinnen. Tot die tijd vraagt Gordon iedereen om zijn privacy te respecteren, zodat hij in alle rust kan afkicken. Het lijkt er dus op dat we die dagelijkse talkhow en dat nieuwe album nog wel even uit ons hoofd mogen zetten…

Lees verder