Gordon Heuckeroth.

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gordon Heuckeroth.

Gordon wil zijn muzikale carrière weer oppakken!

|
|

Laatste update:

We moeten het al grofweg drie jaar stellen zonder de zingende versie van Gordon, maar wellicht gaat hij binnenkort tóch weer aan de slag met muziek!

Dat vertelde hij gisteren in Veronica Inside. Ongeveer drie jaar geleden nam iedereens favoriete diva (die regelmatig in een relletje belandt) afscheid van zijn 25-jarige muzikale carrière met een stel optredens in een bomvol Concertgebouw in Amsterdam. Het bloed kruipt nu toch waar het niet gaan kan: Gordon gaat naar alle waarschijnlijkheid weer muziek maken. 

Gordon en zijn zangcarrière 

Gordon presenteerde de afgelopen weken It Takes 2 op SBS6, overigens gisteren gewonnen door actrice Loes Haverkort. Zijn werk daar gaf 'm inspiratie. 'Het' ging weer kriebelen. ”Ik ga sowieso een maand lang liedjes schrijven, dat heb ik mijzelf voorgenomen. Heel leuk”, aldus Gordon. Ook mag hij wat nummers gaan schrijven voor Edsilia Rombley. Het is helaas niet duidelijk of 'ie ook daadwerkelijk gaat zingen. Zijn fans gaan nu door het dolle heen, haters koken van de woede, maar Gordon zelf blijft er nuchter onder. "Ik ben het even rustig aan het bekijken, komt goed.”

Lees verder