Gerard Joling, Gordon

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gerard Joling, Gordon

Gerard Joling reageert op keiharde uithaal van Gordon

|
|

Laatste update:

Gerard Joling heeft gereageerd op de snoeiharde uithaal van Gordon. Bij RTL Boulevard en SBS Shownieuws geeft hij aan dat het hem helemaal niets kan schelen wat zijn ex-collega over hem te zeggen heeft. 

Hersenbeschadiging

Geer en Goor zijn jammer genoeg niet echt de beste maatjes meer. Goor had dan ook geen probleem met Gerard even flink de les te lezen en op zijn verjaardag nog wel! "Ik ben de afgelopen twee jaar ontzettend teleurgesteld in hem geweest", vertelt hij aan Shownieuws. Gerard begrijpt niet waar deze uithalen vandaan komen. “Als je 25 jaar snuift, dan krijg je wel eens een hersenbeschadiging. Daar moet je altijd voor uitkijken. Hij mag zeggen wat hij wil.” RTL Boulevard verraste Gerard op een iets leukere manier met zijn verjaardag.

Geer zonder Goor

Gordon stelde het onder andere niet op prijs dat Gerard achter zijn rug om aan het praten was met RTL terwijl ze samen met SBS in onderhandeling waren. Ook vindt hij dat zijn ex-Geer en Goor maatje nu alcoholist is. Dat is volgens Gerard helemaal niet waar. "Ik drink af en toe inderdaad wel eens een borreltje te veel, maar een alcoholist ben ik absoluut niet." Ook de andere beschuldigingen zijn volgens Gerard helemaal niet waar. Zo heeft hij nooit SBS gebruikt, wat volgens Gordon wel het geval was. Er wordt ook nog even uitgehaald naar de Nieuwe Revu waar de kritiek van Gordon in werd gepubliceerd. “Die hebben nog 2.000 abonnees, dus laat lekker gaan. Heel veel succes.”

Het lijkt Gerard Joling helemaal niet te boeien wat er over hem gezegd wordt. Na alle sneren die zijn kant op kwamen vindt hij nog steeds niet dat hij ruzie heeft met Gordon. 

Lees verder