Lil Kleine op Dutch Valley

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Lil Kleine op Dutch Valley

The Voice-coach Lil’ Kleine onder vuur na wegsturen Charine

|
|

Laatste update:

Een nieuwe aflevering van The Voice of Holland, een nieuwe rel rondom Lil’ Kleine. Gisteravond haalde de rapper de woede van half Nederland op z’n hals door Danilo te verkiezen boven Charine.

Volkszanger

Zover er nog sprake was van liefde tussen Lil’ Kleine en de kijkers van The Voice of Holland, is die na gisteravond nog verder bekoeld. De omstreden coach (en fervent bontdrager) stuurde publieksfavoriet Charine Eyny de laan uit. En dat terwijl het zestienjarige eerder nog het publiek én de coaches omver had geblazen met haar versie van ‘Writing’s on the Wall’ van Sam Smith. Toen Lil’ Kleine vervolgens wel volkszanger Danilo een plek in de volgende ronde gunde, moest de brandweer uitrukken om de servers van Twitter af te laten koelen!

Schrale troost

Hoewel de beslissing van Lil’ Kleine op weinig sympathie kan rekenen, is het natuurlijk niet ondenkbaar dat de rapper vond dat hij al genoeg zangeressen in zijn team had. Daarnaast heeft de coach nooit een geheim gemaakt van zijn voorliefde voor het Nederlandse lied. Maar dat neemt niet weg dat op Twitter de roep om zijn vertrek uit het programma harder klinkt dan ooit. Een schrale troost voor de mensen die van mening zijn dat Lil’ Kleine niets te zoeken heeft in The Voice: volgende week moet hij tijdelijk plaatsmaken voor gastcoach Ronnie Flex!

Lees verder