Anouk in The Voice of Holland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Anouk in The Voice of Holland

Gemist: Kijkers The Voice of Holland missen Anouk

|
|

Laatste update:

Gisteravond moesten Anouk en Ali B plaats maken voor Miss Montreal en Marco Borsato. Maar de Haagse coach werd flink gemist door de kijkers!

Fittie

Marco Borsato en Miss Montreal keerden gisteravond terug als coach in The Voice of Holland. Daarbij vervingen zij Anouk en Ali B. De Voice-veteranen waren uitgenodigd in het kader van de tiende verjaardag van TVOH, maar het is natuurlijk niet uitgesloten dat de veelbesproken fittie tussen Anouk en Lil’ Kleine een rol heeft gespeeld bij de plotselinge spelerswissel. Hoe het ook zij, niet iedereen had de memo gekregen!

Stoelendans

Volgende week schuiven Ronnie Flex en Angela Groothuizen aan als gastcoach bij The Voice of Holland. Zij zitten dan op de stoelen van Waylon en Lil’ Kleine. De kijkcijfers van de talentenjacht hadden gelukkig amper te lijden onder de stoelendans: met 1.727.000 kijkers moet TVOH alleen het journaal van 20.00 uur voor zich laten gaan. Eva Jinek profiteerde van het succes van The Voice. Zij scoorde ruim een miljoen kijkers en liet daarmee de concurrentie van Op1 ver achter zich. Geen overbodige luxe, want de talkshowkoningin kon wel een opsteker gebruiken.

Lees verder