De TV Kantine

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De TV Kantine

TV Kantine: kijkers gaan wéér stuk om Rob Kemps

|
|

Laatste update:

Gisteren was de laatste aflevering van de persiflageshow De TV Kantine. Dat Carlo en de rest óók om zichzelf kunnen lachen, werd duidelijk door de terugkeer van Rob ‘Snollebollekes’ Kemps!

Vroeg in de show kwam John de Mol (Carlo Boszhard) voorbij, wiens knikker in een rioolput viel. In die put werd hij opgewacht door de doodenge Rob Kemps van een paar weken geleden! “Ik ben pas geleden neergezet als een killer-clown in De TV Kantine!”

TV Kantine: kijkers gaan wéér stuk om Rob Kemps

Het item bevatte nog een paar fikse steken naar de show Marble Mania, waarvan het idee niet… helemaal origineel is. Met de herinnering aan de enge Rob Kemps nog vers in het geheugen, waren kijkers aangenaam verrast!

Finale De TV Kantine

De hele laatste aflevering van De TV Kantine was gisteravond van enorm hoog niveau. Elise Schaap zette een geweldige Dione Stax neer, die in DNA Onbekend op zoek ging naar familie van Loretta Schrijver. Irene Moors zette op puntige wijze PvdA-fractievoorzitter Liliane Ploumen neer, én nam Margriet van der Linden op de hak.

TV Kantine: kijkers gaan wéér stuk om Rob Kemps

De mééste bewondering leek gisteravond voor Annick Boer, die een weergaloze Eva Jinek neerzette: de stem, de ‘mannerisms’ én de boobies!

TV Kantine: kijkers gaan wéér stuk om Rob Kemps

Lang leve de TV Kantine

Gisteravond zagen we dus alweer de laatste aflevering van een prima seizoen! De komende twee weken kun je gelukkig nog genieten van de show, maar dan op een andere manier. Carlo en Irene nemen je mee achter de schermen van De TV Kantine, en laten zien hóé ze het programma en de BN’ers tot leven wekken.

Bankplakkers: dé podcast over films en series! meer

Lees verder