Trailer: Tieners strijden om de macht in The Society

Veronica Superguide logo
Trailer: Tieners strijden om de macht in The Society

Trailer: Tieners strijden om de macht in The Society

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Fans van Riverdale en Gossip Girl houden Netflix’ The Society al een tijdje in de gaten. De eerste echte trailer belooft spanning, geweld én romantiek in een stad zonder volwassenen!

In de teaser van vorige maand werd de setting al een beetje uitgelegd. De volwassen inwoners van een rijk stadje West Ham zijn ineens verdwenen (of de kids zijn verhuisd naar een replica), en de jongeren moeten het zelf maar uitzoeken. Dat gaat ongeveer nét zo goed als je zou verwachten van een stuurloze groep tieners: echt héél slecht.

In de trailer wordt alvast iets meer duidelijk over het verhaal! De tieners moeten hun zaakjes voorlopig zelf regelen, en Cassandra (Rachel Keller) probeert er een soort democratische club van te maken: iedereen helpt iedereen.

Een paar jongemannen, die de ‘cool kids’ waren vóór de verandering, zien dit helemáál niet zitten. Ze proberen het bestuur van Cassandra te saboteren, maar dit loopt behoorlijk uit de klauwen. Wie had kunnen denken dat ‘pubers + vuurwapens’ een linke combinatie is? Nou!?

The Society

Problemen voor de kids dus, maar goed nieuws voor liefhebbers van Young Adult-series als Riverdale, You en Gossip Girl. De timing is ook uitstekend: Riverdale verschijnt de komende maanden nogal onregelmatig door vakantiedagen én de tragische dood van Luke Perry.

The Society verschijnt op 10 mei op Netflix. Natuurlijk komt er deze maand nog veel meer spannends bij, zoals de spannende Vlaams-Nederlandse serie Undercover

Lees verder