Trailer: Riverdale-fans opgelet. Hier is... The Society!

Trailer: Riverdale-fans opgelet. Hier is... The Society!

Krijg je geen genoeg van mysterieuze young adult-series als Riverdale en Gossip Girl? Houd dan The Society goed in de gaten! Wat gebeurt er als alle volwassenen plotseling uit een dorp verdwijnen? Hint: niet veel goeds.

Tieners willen niets liever dan de baas zijn over hun eigen doen en laten. Normaal gesproken zijn er altijd een paar volwassenen in de buurt, om de schade te beperken! In The Society verdwijnen alle pubers en jongvolwassenen in één klap. Ze komen terecht in een andere versie van hun woonplaats: hun ouders zijn nergens te bekennen.

Zoals het jongeren betaamt, vormen ze een ordelijke samenleving, en… Oh nee, het wordt een bende. Meteen al! Als dat maar goed gaat.

The Society

The Society wil graag een kruising zijn tussen het bekende verhaal van Lord Of The Flies, en young adult-series als Riverdale en Gossip Girl.

In het ouderloze West Ham proberen verschillende groepen jongeren de macht te grijpen. Dat alle volwassenen verdwenen zijn geeft de tieners vrijheid, maar levert ook (veel) problemen op. Wie zorgt er voor voedsel? En… hoe krijg je medische hulp?

Hoe de jongeren het ervan afbrengen zien we op 10 mei; dan staat The Society op Netflix.