Star Wars: The Clone Wars krijgt nog één spetterend seizoen op Disney+

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Star Wars: The Clone Wars krijgt nog één spetterend seizoen op Disney+

Trailer: Laatste seizoen Star Wars: The Clone Wars op Disney+

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Ben je na het eerste seizoen van The Mandalorian toe aan een nieuwe Star Wars-serie? Disney+ brengt binnenkort een nieuw seizoen uit van The Clone Wars!

The Clone Wars speelt zich af tussen de Star Wars-films Attack Of The Clones en Revenge Of The Sith. De Jedi en de kloonlegers vechten tegen de robotlegers van de separatisten. De serie is behoorlijk geliefd bij Star Wars-fans, omdat de ‘clone wars’ in de films zelf niet erg uitvoerig behandeld worden.

De serie bestaat uit zes seizoenen, waarvan het laatste eigenlijk al geen deel meer uitmaakte van het overkoepelende verhaal. De laatste afleveringen waren al in productie toen de serie stopgezet werd, en met een beetje creatief monteren werden er een paar op zichzelf staande afleveringen van gemaakt.

Disney kondigde een tijdje geleden al aan dat de serie een passend slot zou krijgen, en op 21 februari is het eindelijk zo ver! Als het goed is komen de Clone Wars definitief tot een einde, waarna het Star Wars-verhaal weer verdergaat richting Episode III - Revenge Of The Sith.

The Clone Wars

Zo’n slotseizoen is natuurlijk enorm leuk voor de fans, maar stiekem willen we vooral méér Mando en Baby Yoda (een film mag ook!). We schreven al eerder dat je The Mandalorian nóg wat beter begrijpt als je deze afleveringen van The Clone Wars nog even bekijkt.

Aangezien het tweede seizoen van The Mandalorian eind dit jaar pas verschijnt, moet het mogelijk zijn om ergens een gaatje te vinden, toch? Het laatste seizoen van The Clone Wars staat vanaf 21 februari op Disney+.

Lees verder