Forky uit Toy Story 4

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Forky uit Toy Story 4

Toy Story 4’s Forky krijgt miniserie op Disney+

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Disney heeft tijdens een persconferentie meer bekendgemaakt over hun nieuwe streamingdienst Disney+. Niet alleen lieten ze details los over Disney-content, maar ook was er veel Star Wars-, Marvel- en Pixar-nieuws! Waaronder een miniserie voor de spork Forky!

Forky Asks A Question

De 10-delige serie zal bestaan uit short films waarin Forky allerlei vragen stelt (en beantwoordt). Het Toy Story-knutselproject behandelt in Forky Asks A Question verschillende kwesties zoals wat is liefde, maar bijvoorbeeld ook wat is kaas? Want ja wat is kaas nou eigenlijk?! Dit en nog veel meer onderwerpen komen voorbij in de serie die de eerste launchdag (in Amerika) al online staat. Ons kikkerlandje is niet goed genoeg om meteen toegang te krijgen tot de streamingdienst dus we moeten nog langer wachten...

Bo Peep

Forky is niet het enige personage uit Toy Story die mag gaan shinen in zijn eigen productie. Ook Bo Peep krijgt een spin-off. Voor haar staat er een korte film op het programma met de titel Lamp Life. Wanneer deze te zien zal zijn is nog niet bekend. 

Marvel en Star Wars 

Al eerder kwam er goed nieuws naar buiten voor Marvel- en Star Wars-fans. Zo komen er meerdere series uit die zich afspelen in het MCU. Alle Star Wars-films zullen bovendien in het eerste jaar online komen en er wordt gewerkt aan 2 series: The Mandalorian en een prequel op Rogue One.

Disney+

In november lanceert Disney+ in Amerika. Voor Nederland is er nog geen officiële launchdatum, ondanks dat er geruchten rondgingen dat wij de streamingdienst mochten testen. Nog even wachten dus, maar in de tussentijd kunnen we naar Toy Story 4 die vanaf 26 juni in de bios draait. 

Lees verder