Extreem goed nieuws: streamingdienst Disney+ komt eerst in Nederland uit!

Veronica Superguide logo
Extreem goed nieuws: streamingdienst Disney+ komt eerst in Nederland uit!

Extreem goed nieuws: streamingdienst Disney+ komt eerst in Nederland uit!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Wow! We dachten dat Disney+, dé nieuwe sensatie op streaming-gebied, wel eerst in Amerika uit zou komen. Nou: dacht het niet. Disney zou Nederland als testgebied willen gebruiken en daarom komt de dienst éérst naar ons!

En als het platform dan later in Amerika uitkomt, zitten er in ieder geval geen kinderziektes meer in. Dat is althans het idee, zo meldt nieuwssite The Insider. Volgens ingewijden komt Disney+ nog dit jaar naar Nederland. 

Ja, laat dat maar even bezinken! We worden al maandenlang lekker gemaakt met de ene na de andere toffe aankondiging. De Disney-supervillains-serie - die vorige week werd aangekondigd - is pas het begin! 

Marvel-feestje

Wie niet zo thuis is in de prinsessen-kant van Disney, heeft nog meer dan genoeg om naar uit te kijken met Disney+. Zo krijgen onder meer Marvel-helden (en slechteriken) als Loki, Scarlet Witch en The Vision én Falcon en Winter Soldier allemaal hun eigen series, exclusief op Disney+ (Disney-Originals?). Daarnaast zouden volgens geruchten de vermoorde Netflix-Marvel-series The Punisher, Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage én Iron Fist ooit weer een vervolg krijgen op Disney's streamingdienst. 

Star Wars-festijn

En alsof dat nog niet genoeg is: Disney bezit natuurlijk ook Lucasfilm, het bedrijf dat alles van Star Wars in handen heeft. Verwacht dus heel veel originele Star Wars-verhalen! Er zijn er zelfs al twee aangekondigd: The Mandalorian, over de bekende Bounty Hunters, en een prequel-serie op prequel-film Rogue One: A Star Wars story (prequel-ception!).Wanneer Disney+ naar Nederland komt, is nog niet bekend. We houden je uiteraard op de hoogte!

Lees verder