Anouk in The Voice of Holland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Anouk in The Voice of Holland

Gemist: The Voice-kijkers verbijsterd over keuzes Anouk

|
|

Laatste update:

Vorige week liet Waylon The Voice of Holland-kijkers in complete verwarring achter… Gisteravond was het de beurt aan de talenten van Team Jan en Team Anouk om een plekje in de liveshows te bemachtigen! Laten we eens kijken hoe Nederland reageerde op hun beslissingen.

"IJzersterk team heeft Anouk"

Gisterenavond moesten Anouk en Jan knopen doorhakken: wie wilden de coaches meenemen naar de liveshows van The Voice of Holland (TVOH)? Vooral Anouk stond voor een enorm moeilijke keuze… Haar team bevat alleen maar toppers, zo vinden de kijkers. Zij zijn zelfs zo onder de indruk dat sommige mensen oproepen tot een finale met enkel de kandidaten van Anouk! We lichten wat reacties voor jullie uit:

Kijktips? Luister Bankplakkers!meer

Afscheid nemen van Hanin

Een van de kandidaten waarvan we gisteren afscheid moesten nemen, was Hanin. Volgens de kijkers opnieuw een slechte keuze van Anouk! Hanin wist tijdens haar allereerste optreden de The Voice-coaches omver te blazen met haar vertolking van het nummer Let it be van The Beatles. "Het is ongelooflijk; je hebt zoiets moois, ontwapenends over je heen. Je bent zo puur", zei Ali B toen nog. En alhoewel de kijkers nog steeds vierkant achter de Syrische zangeres staan, besloot Anouk haar toch te laten gaan…

The Voice of Holland is elke vrijdag om 20:00 uur te zien op RTL 4. Benieuwd welke kandidaten wel door zijn naar de liveshows? In dit toplijstje zetten we de deelnemers op een rijtje.

Lees verder