Anouk en Job in The Voice

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Anouk en Job in The Voice

TVOH-kijkers gaan los na 'slechte keuze' Anouk

|
|

Laatste update:

De Battles van The Voice of Holland zijn dit seizoen al een tikkie omstreden vanwege de bijzondere pre-Battles, maar ook de uiteindelijke keuzes van de jury liggen onder een vergrootglas. Gisterenavond lieten Job-fans van zich horen na zijn exit. Heeft Anouk de goede keuze gemaakt?

Anouk zette Bram Sangster en Job Teunis tegenover elkaar voor hun Battle. Het werd een spectaculaire strijd en ook een beetje tot verbazing van Bram zelf koos ze uiteindelijk voor hem. Op de save-stoel van Anouk zat nog altijd nachtegaal Hanin - en die bleef er ook zitten. Anouk liet Job dus 'gaan'. Waylon greep zijn kans en stal Job, maar... ook dat mocht uiteindelijk niet baten.

De verpletterende auditie van Job:

We hebben een podcast met kijktips!

De exit

Waylon was zo van zijn stoel geblazen van de Battle tussen zijn kandidaten Channah en Sezina dat hij ze allebei meenam. Zo verloor Job op de valreep dus alsnog zijn plekje in Team Waylon en dus ook zijn plek in de competitie. Aww...

'Job had echt door gemoeten'

Job-fans vinden het ontzettend jammer dat hij er nu alsnog uit ligt. "Job is echt genaaid door Anouk. Die hoort gewoon in de liveshows", klinkt het in de boze tweets. "De jury heeft poep in de oren. Ik kijk niet meer, wat een slecht seizoen."

Anderen begrepen Anouks keuze voor Bram en zijn markante stemgeluid juist wél:

The Voice of Holland is elke vrijdag om 20:00 uur te zien op RTL 4. Kijk hier wie er nog allemaal meedoen.

Lees verder