Ali B in The Voice of Holland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ali B in The Voice of Holland

Onbegrip en ergernis na bijzondere TVOH-keuze Ali B

|
|

Laatste update:

Het The Voice of Holland-deelnemersveld ziet er na de Battles van gisteren opeens heel anders uit. Coach Ali B voegde twee zangeressen en een duo opeens samen tot één act - tot ergernis van zijn mede-coaches én veel kijkers.

Effrens & Hessel Du Mark, Naomi Faerber en Emmy el Sayed gaan door naar The Knockouts. Niet individueel, maar dus samen als één act. Ali vond hun gezamenlijke Battle zo tof dat hij zijn pupillen iets bijzonders voorlegde: of jullie worden individueel beoordeeld - waardoor je eruit kan vliegen - of jullie gaan samen door. Even daarvoor hield Waylon zijn commentaar superkort en liet weten dat dit écht, maar dan ook écht niet zijn ding is...

Anouk over Ali

Anouk, die in dezelfde aflevering kandidate Brenda weer een veeg uit de pan gaf, snapte ook niets van Ali's keuze om zo'n Battle met vier mensen - ook nog eens een mix tussen zang en rap - te doen. "Wat Ali moet leren eens om keuzes te maken. Waardoor we niet iedere keer door deze ellende heen moeten met zijn allen. Er gebeurt gewoon te veel."

De slechtste film op Netflix ooit is…meer

Anouk lacht zich rot

Ze zag de bui al helemaal hangen. "Ali zit al te popelen om al zijn zelfhulpboeken erbij te halen en ons lastig te vallen met die onzin waarom zij door moeten en waarom ze allemaal heel erg bijzonder zijn." Toen legde Ali uit dat hij deze Battle juist tof vond en niet "voorspelbaar". Ook heeft hij een "gezonde schijt" aan wat anderen vinden. "Ik zit te overwegen om het bij elkaar te houden". Anouk begon te lachen: "Ah daar is het! Daar zat ik op te wachten. Nou leuk jongens!"

Kijkers not impressed

Veel kijkers slingerden vervolgens hun ergernissen de wereld in via Twitter. De kritiek op Ali's coaching is niet mals. "Het wordt tijd dat The Voice of Holland die Ali B eens laat vervangen door een serieuze coach die niet alleen maar zichzelf wil profileren. Nu weer van drie acts één act maken, belachelijk." Hier een greep uit de vlijmscherpe comments!

The Voice of Holland is elke vrijdag om 20:00 uur te zien op RTL 4.

Lees verder