The Voice of Holland, triobattles

Veronica Superguide logo
The Voice of Holland, triobattles

TVOH-kijkers gaan los op nieuw spelelement in De Battles

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Na acht spannende auditierondes was het gisteravond in The Voice of Holland eindelijk tijd voor De Battles! De makers besloten na elf seizoenen het dit keer iets anders aan te pakken, maar de vraag is of dat nieuwe element een blijvertje is... 

 De zogenoemde 'triobattles' vallen namelijk nog niet echt in de smaak bij de mensen thuis.

Triobattles

2,2 miljoen kijkers zagen hoe coaches Jan Smit, Ali B, Anouk en Waylon dit jaar niet alleen één-tegen-één Battles organiseerden, maar het grootste deel van hun pupillen opdeelden in trio's. Alhoewel, de Battles in de Ring werden slechts door twee van die pupillen bezongen, dus één van de kandidaten kreeg tijdens de repetities al een enkelticket naar huis. Een vrij bittere pil om te slikken voor de deelnemers die alle hoop hadden gevestigd op een plekje in de Ring.

De nieuwe Harry Potter-serie!

Verbaasde reacties

Ook de kijkers thuis moesten duidelijk nog even wennen aan deze nieuwe ontwikkeling van de show. "Ik vind het echt zonde dat The Voice nu een soort tussen afvalronde heeft. Niet echt fair naar (vaak jonge) kandidaten die na 1 repetitie van de Battle worden weggetrokken. Dit haalt de eerlijkheid van de Blind Auditions er een beetje vanaf", aldus een kijker. Iemand anders sluit zich daar bij aan. "Wat een format blunder dit!" Lees hieronder meer reacties.

The Voice of Holland gemist? Je bekijkt de aflevering hier terug.

Lees verder