Anouk in The Voice of Holland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Anouk in The Voice of Holland

Gemist: The Voice-coaches al tijdens eerste aflevering in tranen

|
|

Laatste update:

Gisteravond ging het elfde seizoen van The Voice of Holland van start! In die eerste uitzending was het optreden van Hanin een van de absolute hoogtepunten. Deze kandidaat wist de coaches namelijk tot tranen te roeren...

"Ik had de tranen in mijn ogen staan"

Hanin al Kadamani wist de The Voice-coaches omver te blazen met haar vertolking van het nummer Let it be van The Beatles. Hanin vertelt dat ze vanuit Syrië gevlucht zijn voor “slechte mensen”. Ze heeft bewust voor Let it be gekozen: "Er is een stukje in het lied: 'When I found myself in times of trouble, Mother Mary comes to me' en ik vind dat stuk heel bijzonder." De juryleden zijn enorm onder de indruk van Hanin! "Ik had de tranen in mijn ogen staan", zegt Waylon. Ali vraagt Hanin vervolgens of ze ook in het Arabisch kan zingen en ook dat doet ze met verve. "Ik versta het niet, maar zelfs dan krijg ik tranen in mijn ogen", aldus Waylon. "Het is ongelooflijk; je hebt zoiets moois, ontwapenends over je heen. Je bent zo puur."

Voor welke coach kiest Hanin?

Waylon is niet de enige The Voice-coach die onder de indruk is van Hanin. Ook Ali, Jan Smit en Anouk staan te springen om met haar te werken… Nieuwkomer Jan wil Hanin bijvoorbeeld graag Nederlands laten zingen: “Omdat jij laat zien hoe snel en goed je je aanpast aan de Nederlandse taal en de Nederlandse cultuur. Door dit te laten zien denk ik dat iedereen die in een soortgelijke situatie is gekomen, daar kracht uit kan putten." Ondanks zijn mooie pleidooi kiest Hanin uiteindelijk toch voor (kibbelende concurrent) Anouk!

Wie doen er ook alweer mee, wat doen ze als ze niet zingen én voor welke coach kozen ze? Wij zetten elke week de kandidaten van The Voice voor je op een rijtje!

The Voice of Holland is elke vrijdag om 20:00 uur te zien op RTL 4.

Lees verder